У Боярській громаді розпочато проєкт «Вшануймо героїв» – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Ветеран у громаді,  Діяльність,  Робота з ветеранами

У Боярській громаді розпочато проєкт «Вшануймо героїв»

26 квітня на кладовищах Боярки було проведено перші підготовчі роботи до встановлення прапорних щогл на могилах загиблих та померлих учасників АТО/ООС. На могилах померлих ветеранів Анатолія Мотренка та Павла Жосана були встановлені основи для флагштоків. Працювали ветерани Андрій Назаренко та Сергій Вацко. Від ЦСПР були присутні директор ЦСПР Ангеліна Миколаївна Лахтадир та соціальний працівник, дружина ветерана Оксана Скарженюк. Початок проєкту поклав ветеран Андрій Горчинський, який виготовив прапорні щогли. Пофарбував їх Андрій Назаренко.

Проєкт «Вшануймо героїв» ініційовано Києво-Святошинським центром соціально-психологічної реабілітації населення. Реалізується ветеранами та фахівцями ЦСПР. За проєктом передбачається встановлення прапорів на 8 могилах загиблих та померлих учасників АТО/ООС Боярської ТГ. Ушанування героїв – це відповідальність громади: важливо, щоб могили учасників АТО/ООС були помітними, щоб їх могли вшановувати вдячні земляки.

image_pdfimage_print