ПРЕСРЕЛІЗ відкриття Ветеранського простору на базі Києво-Святошинського ЦСПР (м.Боярка) – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Ветеран у громаді,  Діяльність,  Проєкти,  ЦСПР-інформ

Києво-Святошинський центр соціально-
психологічної реабілітації населення.
26 жовтня 2019 р., місто Боярка

ПРЕСРЕЛІЗ
Відкриття Ветеранського простору на базі Києво-Святошинського центру соціально-психологічної реабілітації

26-го жовтня 2019 року, о 12.00 у місті Боярка Київської області відбудеться урочисте відкриття оновленого Ветеранського простору. Безпечна комфортна територія для ветеранів облаштована на базі Києво-Святошинського центру соціально-психологічної реабілітації, який є структурним підрозділом Міністерства у справах ветеранів України.
Подія стала можливою завдяки грантовій допомозі міжнародних донорів. На базі Центру соціально-психологічної реабілітації одночасно реалізується два проєкти.
Це проєкт ініціативної групи від боярської громади «Громадський простір» у рамках проєкту «Підтримка реінтеграції ветеранів конфлікту на сході України та їхніх сімей», що впроваджує Міжнародна організація з міграції (МОМ) за фінансової підтримки Європейського Союзу. А також проєкт «Ветеран хаб» від ГО «Центр розвитку громад», що фінансується Міжнародною організацією «Всесвітня єврейська допомога» та реалізується за підтримки Ресурсного центру ГУРТ.
Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації – це державний заклад, який із 2014 року працює з ветеранами нарівні з іншими категоріями населення. Після підпорядкування у 2019 році Міністерству у справах ветеранів, робота з учасниками АТО/ООС стає для спеціалістів Центру головним напрямком діяльності.
У Центрі для ветеранів облаштовано зону відпочинку, тренінгові зони, бібліотечний куточок, кімнату психологічного розвантаження, творчу залу, кабінет індивідуального консультування, дитячу ігрову кімнату, кабінет фізкультури. У цьому безпечному комфортному просторі на ветеранів чекають кваліфіковані спеціалісти – психологи, соціальні працівники, юрист, інструктор з фізкультури, консультант з питань соціальної активності.
26 жовтня на почесних гостей чекає:
– екскурсія оновленим ветеранським простором;
– коротка презентація діяльності за проєктами;
– виявлення очікувань представників ветеранської спільноти щодо послуг, які надаються у ветеран хабі;
– зворотній зв’язок від спеціалістів Центру;
– фуршет і неформальне спілкування.
Для дітей різного віку в цей час на 2-му поверсі буде організована зона змістовного дозвілля. З дітьми працюватимуть спеціалісти Центру.
Вхід для журналістів – вільний.
Адреса: м.Боярка, вул. Хрещатик, 83, територія Київської обласної дитячої лікарні, один із старих корпусів, поряд – лор-відділення та відділення гастроентерології.
Додаткова інформація за телефонами: 067-736-54-19; 050-901-69-78 (Лахтадир Ангеліна Миколаївна, директор Центру).

image_pdfimage_print