Святкування Дня Незалежності України – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Ветеран у громаді,  Діяльність

Святкування Дня Незалежності України

24 серпня 2016 року в Боярці, в парку Перемоги відбулося святкування Дня Незалежності України. На захід завітало чимало боярчан та гостей міста. Усміхнені, у національному вбранні, всі виглядали святково та посміхалися один одному. Милували око яскраві вишиванки, жінки у вишуканих гаптованих сукнях, дівчатка у віночках.

Міський голова Олександр Зарубін привітав жителів міста із 25-ою річницею Дня Незалежності та подякував учасникам АТО, котрі захищають нашу країну у цей суворий час, ризикують своїм життям заради майбутнього Батьківщини. Бійці урочисто висадили у парку символ України – калину. Дружньою ходою, співаючи патріотичних пісень, вояки АТО гордо пронесли прапор України. А дітки захисників Вітчизни з гордістю казали: «Це – мій тато». Потім був святковий концерт та інші заходи.

IMG_4601Директор Києво-Святошинського ЦСПР Ангеліна Лахтадир та спеціалісти центру долучилися до проведення також долучилися до організації та проведення свята, зокрема, до плетіння сіток і проведення святкових майстер-класів для дітей. Маленькі патріоти власноруч робили аплікації та малювали рідну Україну для учасників антитерористичної операції.

IMG_4446Фахівець із зв’язків з громадськістю та пресою Ольга Кириленко особисто запрошувала учасників АТО відвідати Центр, розповідала про безкоштовні психологічні консультації, масаж, групи самодопомоги та інші безкоштовні послуги.

image_pdfimage_print