Відзначення 20-річчя ЦСПР – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Інша діяльність,  Ветеран у громаді,  Діяльність,  Новини колективу

Відзначення 20-річчя ЦСПР

3-го листопада 2020 року Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення скромно відзначав своє 20-річчя. Центр вітали почесні гості від Міністерства у справах ветеранів України Всеволод Стеблюк – генеральний директор Директорату реабілітації, медичного забезпечення та соціальної реадаптації Мінветеранів, Юлія Мазур, головний спеціаліст експертної групи психосоціальної реабілітації Директорату реабілітації, медичного забезпечення та соціальної реадаптації ветеранів та головний спеціаліст Сектору комунікації та зв’язків зі ЗМІ Роман Туровець.

Спочатку разом із директором ЦСПР Ангеліною Лахтадир та членами колективу гості відвідали виставку картин ветеранів та членів їхніх родин «Кольори життя», що експонована в Боярському краєзнавчому музеї. На виставці представлені картини, що були створені під час творчих майстер-класів ЦСПР.
Присутні в музеї переглянули відеоролики, створені фахівцями ЦСПР: «Мій шлях до реабілітації», «Чи лікує час?», «Сімейний портрет», «Творчі майстер-класи ЦСПР», «Портрет бійця».

Велику зацікавленість викликав альбом, у якому представлені фотографії за проєктами «Сімейний портрет» та «Сімейний портрет»-2.

Також, у рамках візиту, Всеволод Стеблюк провів зустріч з ветеранами АТО/ООС, на якій розповів про поточні напрямки роботи міністерства.

Потім святкування перемістилося до приміщення ЦСПР. З нагоди 20-річчя подякою Мініветеранів було нагороджено колектив ЦСПР.

Міністерством також були відзначені такі спеціалісти ЦСПР: керівник інформаційної служби Марія Кириленко, психолог Ольга Доманіна та фахівець із соціальної роботи Ольга Драч.
У своїй вітальній промові Всеволод Стеблюк наголосив, що боярський Центр став прикладом того, як має бути організована робота підрозділу соціально-психологічної реабілітації.
До привітань долучився Голова Боярської міської ради Олександр Зарубін. Усі 20 років існування ЦСПР значною мірою працював на боярську громаду, надаючи соціальні та психологічні послуги ветеранам, чорнобильцям, представникам вразливих верств населення та особам, що потрапили до складних життєвих ситуацій.

Відзнаками Боярської міської ради та подарунками були відзначені всі працівники Центру. Не обійшлося й без великого торта від Боярської міськради.
Пандемія COVID-19, на жаль, унеможливила велике бучне свято з великою кількістю запрошених, подарунками й веселощами. Тому святкова зустріч часом більше нагадувала ділову нараду, під час якої було намічено плани на майбутнє.

image_pdfimage_print