Зустріч з фахівцями Психологічної кризової служби – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Інша діяльність,  Діяльність,  Партнери, співпраця

Зустріч з фахівцями Психологічної кризової служби

Kryzova_sluzhba16 січня 2017 року відбулася зустріч фахівців Києво-Святошинського центру соціально-психологічної реабілітації населення з представницями Психологічної Кризової Служби ГО «Українська асоціація фахівців з подолання наслідків психотравмуючих подій» (наступниця Психологічної служби Майдану) Катериною Пронозою та Олесею Дружиною. Фахівці Центру реабілітації та представниці Кризової служби домовилися про шляхи співпраці: спільну роботу з родинами учасників АТО, організацію та проведення спільних заходів, тренінги, психологічних інтервізій тощо.

Докладніше про фахівців Кризової психологічної служби:
Катерина Проноза та Олеся Дружина працюють з родинами учасників АТО за проектом “Психосоціальна стабілізація постраждалих у конфлікті в Україні”, що здійснюється за підтримки Уряду Німеччини, та Мальтійської служби допомоги Україна (Malteser International). Досвід роботи з учасниками протестних дій на Майдані, з учасниками АТО, ВПО, волонтерами, пораненими у зоні АТО, у шпиталях, робота з військовими, з сім’ями бійців, з сім’ями загиблих.
Катерина Проноза – магістр психології, фахівець по роботі з психотравмою, тренер з надання першої психологічної допомоги, тренер-фасилітатор.
Олеся Дружина – практичний психолог, кризовий психолог, тренер.

image_pdfimage_print