Альона Сірант – Людина року-2020! – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Інша діяльність,  Діяльність,  Порядок роботи Центру

Альона Сірант – Людина року-2020!

Алона Сірант з мером Боярки Олександром Зарубіним

Працівника Києво-Святошинського центру соціально-психологічної реабілітації населення Альону Валентинівну Сірант з нагоди Дня міста Боярка нагороджено відзнакою «Людина року міста Боярка-2020» в номінації «Громадська діяльність, волонтерство». Альону Валентинівну було відзначено за активну громадську діяльність у сфері екології, розвитку програми «Бюджет участі в місті Боярка», сприяння збереженню історичної спадщини, сприяння облаштуванню пам’ятного меморіалу та впорядкування території навколо поховання Володимира Самійленка, упорядкування та видання збірки творів цього митця.

Довідка:Альона Валентинівна Сірант – засновниця та член правління громадської організації «Проєкти Боярської громади», активна учасниця неформального незалежного руху «Небайдужі боярчани» (НЕБО), відомий волонтер. Деякі здобутки А.В.Сірант на громадській ниві:

  • Активна волонтерська діяльність, пов’язана з АТО – 2014-2017 рр.
    Координатор у Загальноукраїнській акції «Зробимо Україну чистою разом» – 2015-2017 рр.
  • Активний член неформального незалежного руху активних мешканців м. Боярки «Небайдужі боярчани» (НЕБО): член штабу з організації загальноміських толок, координатор локацій 2018-2019.
  • Член Експертної ради за програмою «Бюджет участі в місті Боярка» у 2017, 2018 та 2019 роках.
  • Автор та співавтор проєктів-переможців програми «Бюджет участі в місті Боярка»: «Встановлення дошок оголошень» – 2017 р.; «Облаштування пам’ятного меморіалу Володимиру Самійленку» – 2018 р.
  • Член ініціативної групи та активний учасник проєкту «Підтримка реінтеграції ветеранів конфлікту на сході України та їхніх сімей», що впроваджував МОМ, Агенство ООН з питань міграції, за фінансової підтримки Європейського Союзу, що був реалізований на базі Києво-Святошинського ЦСПР – 2019-2020 р.
  • Член ініціативної групи в проєкті «Ветерани в громаді», що впроваджував МОМ, Агенство ООН з питань міграції, за фінансової підтримки Європейського Союзу, що був реалізований на базі Києво-Святошинського ЦСПР – 2019 р.
    Засновниця та член правління громадської організації «Проєкти Боярської громади», 2020 р.
  • На засадах волонтерства упорядник збірки творів Володимира Івановича Самійленка від видавництва Ліра-К. – 2020 р.
image_pdfimage_print