Шахові турніри в Києво-Святошинському ЦСПР – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Діти та молодь,  Діяльність,  Сімейне коло

Шахові турніри в Києво-Святошинському ЦСПР

20 липня 2020 року в Міжнародний день шахів, у Києво-Святошинському центрі соціально-психологічної реабілітації населення було проведено шахові турніри серед дітей та дорослих.

Діти-інтелектуали драйвово змагалися за звання кращих шахістів.  Боротьба була серйозна, але всі учасники перебували в гарному настрої. Батьки, братики та сестрички вболівали за межами залу.

Першість виборов Назар Олесь.

Андрій Алімов та Михайло Лаптєв зайняли відповідно друге та третє місця. Діти  отримали подяки та подарунки.

На згадку про турнір – спільне фото.

Не сумували й ті, хто ще був не готовий взяти участь у шаховому турнірі: вони грали в шашки, еластик, рибалку та інші настільні ігри.

Серед дорослих переможцем став найстарший учасник турніру – Володимир Іванович Чумак. Йому склали конкуренцію військовий капелан Димитрій Присяжний, ветеран Сергій Вацко, психолог ЦСПР Тетяна Бондаренко  – достойні суперники, яким ми вдячні за популяризацію цього виду спорту.

ЦСПР висловлює подяку за допомогу в організації та проведенні турнірів  тренерам з шахів Олександру Фомічову та Артему Ковалю. Ми дуже цінуємо їх відданість шахам, відповідальність, професіоналізм та любов до дітей.

Шахові турніри відбулися в рамках проєкту «Ветерани в громаді» (2020-2021 рр.), що реалізується в рамках проєкту «Підтримка реінтеграції ветеранів конфлікту на сході України та їхніх сімей», що впроваджує Міжнародна організація з міграції (МОМ) за фінансової підтримки Європейського Союзу.

image_pdfimage_print