Перше заняття з Вінг Чунь Кунг Фу сан ші в Києво-Святошинському ЦСПР – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Ветеран у громаді,  Діяльність,  Партнери, співпраця

Перше заняття з Вінг Чунь Кунг Фу сан ші в Києво-Святошинському ЦСПР

13 червня 2020 р. в Києво-Святошинському центрі соціально-психологічної реабілітації населення відбулося перше демонстраційне заняття з користування тренажерами Вінг Чунь «дерев’яний помічник» та «липкі руки». У першому занятті взяли участь ветерани.
Заняття провів ветеран Михайло Павловський, головний тренер української школи розвитку бойових мистецтв Кунг Фу Вінг Чунь «Шлях до рівноваги» та «Warrior fight».
Заняття проводяться у співпраці з ГО «ЛІГА ВЕТЕРАНІВ АТО» в рамках проєкту «Ветерани в громаді», що реалізується за підтримки Міжнародної організації з міграції (МОМ) за фінансування Європейського Союзу.
Наступне заняття відбудеться 20 червня (субота), о 16.00. Кількість місць в у групі обмежена згідно санітарно-епідеміологічних норм. Записатися на наступні заняття можна за телефонами 050-778-67-21, 098-058-48-03 (Ольга Доманіна) або заповнивши Анкету . Планується провести ще 4 демонстраційних заняття. До участі запрошуються всі бажаючі – чоловіки, жінки, підлітки віком від 14 років. Рівень фізичної підготовки значення не має. Демонстраційні заняття безкоштовні.

image_pdfimage_print