Клуб “Переможець”. Презентація послуг ЦСПР. – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Ветеран у громаді,  Діяльність,  Підтримка й турбота,  Сімейне коло

Клуб “Переможець”. Презентація послуг ЦСПР.

28 листопада 2017 року в Києво-Святошинському центрі соціально-психологічної реабілітації населення відбувся сімейний вечір в рамках діяльності клубу «Переможець». Приємно, що все більше учасників АТО та членів їхніх сімей приходить, щоб провести час разом. Дещо було із вже звичного формату: морський більярд, карум, майстер-клас для дітей, чаювання. Але було і дещо нове: спеціалісти ЦСПР представляли свої групи та методики.
Психолог Тетяна Бондаренко розповіла про свої групи «Стати мамою» (група для вагітних), «Я і моя дитина» (група раннього розвитку для мам та дітей 1,5-3років), «Грайся – розвивайся» (група розвитку для дітей 3-5 років з елементами іспанської).
Психолог Надія Могилевська розповіла про групу «Піклуйся про себе» (група емоційної підтримки для членів родин, в яких існує проблема залежностей). Пані Надія також є куратором низки клубів для дорослих та дітей (українська, польська, англійська, іспанська мови).
Ольга Красота представила «Творчу майстерню» для дітей 5-12 та шаховий клуб «Ферзь» для дітей 3-12 років.
Психолог та травматерапевт Оксана Коннорова розповіла психологічно-терапевтичну групу «Конверсія», яку вона веде спільно з психологом Надією Величко.
На базі ЦСПР також працює група «Анонімні Алкоголіки» та групи для родичів залежних.
У переліку послуг ЦСПР також є психологічні та юридичні консультації, релаксаційний масаж, тілесна терапія. Докладніше про клуби та групи можна довідатись на нашому сайті в розділі «Послуги». Нагадуємо, що для учасників АТО та членів їхніх сімей всі послуги безкоштовні.
Керівник інформаційно-аналітичної служби ЦСПР Марія Кириленко повідомила про завершення робіт із створення сайту клубу «Переможець». Марія Іванівна підкреслила, що ЦСПР бере на себе технічний супровід сайту.
Залишився цього вечора час і для серйозних розмов щодо діяльності громадських організацій учасників АТО. Але це вже було за межами формату зустрічей клубу «Переможець» і без участі фахівців ЦСПР.

image_pdfimage_print