ЦСПР та Ліга ветеранів АТО: меморандум підписано! – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Ветеран у громаді,  Діяльність,  Партнери, співпраця

ЦСПР та Ліга ветеранів АТО: меморандум підписано!

25 квітня 2020 року відбулося офіційне підписання Меморандуму про співпрацю між Києво-Святошинським центром соціально-психологічної реабілітації населення та ГО “ЛІГА ВЕТЕРАНІВ АТО”. Документ підписали директор Києво-Святошинського ЦСПР Ангеліна Лахтадир та голова правління Ліги ветеранів Михайло Павловський.

Метою Меморандуму є взаємодія та об’єднання зусиль організацій з метою реалізації державної політики у сфері фізичної та психосоціальної допомоги учасникам бойових дій, постраждалим учасникам Революції Гідності, воїнам-інтернаціоналістам та членам їх сімей, зокрема сприяння фізичній та соціально-психологічній реабілітації ветеранів та членів їх родин, а також надання широкого спектру послуг з різних видів допомоги ветеранам та членам їх родин.

Досягнення поставленої мети сторони домовились здійснювати в такий спосіб:

  • Проводити спільні робочі наради та консультації з питань фізичної та психосоціальної допомоги ветеранам;
  • Проводити спільні заходи для ветеранів, зокрема практичні семінари, курси навчань із залученням фахівців відповідної сфери діяльності;
  • Докладати спільних зусиль до організації тренувальних груп для ветеранів та членів їхніх родин;
    надавати взаємну інформаційну підтримку, поширювати інформацію про діяльність сторін;
  • Допомагати в залученні ветеранів до заходів Сторін;
  • Застосовувати інші способи взаємодії, передбачені чинним законодавством України та статутними завданнями кожної із сторін.
image_pdfimage_print