Виставка за проєктом “Сімейний портрет-2” – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Діяльність,  Проєкти,  Сімейне коло

Виставка за проєктом “Сімейний портрет-2”

15 лютого 2020 року в Києво-Святошинському ЦСПР відбулася завершальна виставка за проєктом «Сімейний портрет-2», що був успішно реалізований ГО “Центр розвитку громад” за фінансової підтримки Британської Ради в Україні та Боярської міської ради. Мета проєкту – зміцнення сімейних стосунків ветеранів та покращення їх іміджу в громаді.
Проєкт «Сімейний портрет-2» мав деякі відмінності від аналогічного проєкту, що був реалізований у 2017 році. Зокрема це залучення психолога на етапі налаштування сім’ї до фотосесії. За допомогою спеціаліста члени родини ветеранів отримували фахове налаштування, завдяки якому на фотографії закарбовуються найкращі почуття членів родини один до одного.

І ще одна особливість – це увага до деталей, персоніфікація фотозони за допомогою предметів, що є знаковими для родини: іграшок, книжок, пледиків, різних предметів інтер’єру. Таким чином, на фотографіях були зафіксовані ознаки родинного затишку, а кожен родинний портрет зберіг для вічності неповторні, рідні для сім’ї деталі.Декілька фотосесій відбулися в фотостудії Марини Шимкович. Інші – у фотозоні Києво-Святошинського ЦСПР з фотографинею Наталією Некриловою. Загалом відбулося 16 фотосесій, з них 12 – за проєктом, а ще 4 – на волонтерських засадах.

image_pdfimage_print