Плани на 2020: Києво-Святошинський ЦСПР розпочав зустрічі з партнерами – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Інша діяльність,  Діяльність,  Партнери, співпраця

Плани на 2020: Києво-Святошинський ЦСПР розпочав зустрічі з партнерами

Діяльність будь-якої структури може бути по-справжньому ефективною лише за умови наявності однодумців і надійних партнерів. Добра справа буде зроблена якісно, коли поруч є вірні друзі й надійні соратники.
Тому не випадково, що Києво-Святошинський ЦСПР розпочав низку консультацій та робочих зустрічей з метою планування спільної діяльності у 2020 році. У пріоритеті – робота з ветеранами, їхніми родинами, ВПО, незахищеними верствами населення.
Зокрема, відбулася зустріч з колективом Києво-Святошинського районного центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді, давнім і надійним партнером ЦСПР. Було розглянуто основні районні програми по роботі з цільовими категоріями та перешкоди, які стоять на шляху реалізації певних напрямків діяльності. Було заплановано спільні заходи з допомоги окремим сім’ям, що знаходяться в складних життєвих обставинах.
Ще одна зустріч відбулася за ініціативи молодого партнера ЦСПР – Молодіжної організації «YMCA Боярка». Це було плідне спілкування багаторічних і перевірених партнерів, з кожним із яких було успішно реалізовано багато спільних проєктів для сімей ветеранів та незахищених верств населення. На зустрічі була присутня заступник міського голови м.Боярка Тетяна Кочкова, директор Києво-Святошинського ЦСПР Ангеліна Лахтадир, голова правління YMCA Боярка Вікторія Трофимова, член правління Ольона Деркач та проєктний менеджер Наталія Андрійченко, представники Боярського інформаційного центру Роман Курбонов та Любомир Попадюк, керівник Проєктного офісу БІЦ Лідія Савенко, голова ГО «ВелоБоярка» Дмитро Жигінас, керівник фотостудії Марина Шимкович, директор Family Hub Людмила Ященко. З кожною з цих організацій було намічено спільні заходи, зокрема проведення туристичних зборів, екскурсій екостежкою, свято до 1 вересня для дітей ветеранів за підтримки Боярської міської ради з виділенням канцелярських наборів, заходи в рамках реалізації проєктів «Сімейний портрет» та «Громадський простір», проєкту для незахищених верств населення «Подарунок з Ісландії» тощо.

image_pdfimage_print