Підтримка реінтеграції ветеранів конфлікту на сході України та їх сімей – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Інша діяльність,  Діяльність

Підтримка реінтеграції ветеранів конфлікту на сході України та їх сімей

15-18 серпня 2019 року психолог Києво-Святошинського центру соціально-психологічної реабілітації населення Надія Величко пройшла спеціалізоване тренінгове навчання за темою «Підтримка реінтеграції ветеранів конфлікту на сході України та їх сімей». Чотириденний тренінг провів Джошуа Креймеєр, тренер-психолог та сімейний консультант із США, який сам пройшов Ірак та Косово. Тренінг було проведено для психологів, що працюють з ветеранами та їхніми родинами. Психологи отримали спеціалізовану підготовку, щоб ефективно допомагати ветеранам впоратися з наслідками травми, реадаптуватися до мирного життя, відновити соціальні зв’язки.
На тренінг з’їхалися психологи-учасники проєкту «Підтримка реінтеграції ветеранів конфлікту на сході України та їхніх сімей», що проводиться МОМ за фінансування ЄС у Київській, Львівській та Дніпропетровській областях.
Це була насичена теоретична та практична робота. Після тренінгового навчання заплановано регулярні супервізійні та консультаційні сеанси відеозв’язку з Джошуа Креймеєром.

image_pdfimage_print