Слєпова Оксана Володимирівна, психолог – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Діяльність,  Фахівці ЦСПР

Слєпова Оксана Володимирівна, психолог

Слєпова Оксана Володимирівна, психолог вищої категорії.
Ведуча тренінгових груп для дітей, підлітків та молоді. Президент молодіжного клубу «Позитив».  Авторка програми для дітей та підлітків «Господар своєї долі»: тренінги особистісного зростання; самовдосконалення особистості; підготовка до дорослого життя; налагодження дитячо-батьківських стосунків; профорієнтація тощо. Проводить індивідуальне консультування та веде групи. Застосовує в роботі з дітьми та підлітками елементи іпотерапії та каністерапії, використовуючи коней та спеціально навчених собак  як засіб для психологічної реабілітації дітей та підлітків, що постраждали від війни.

Основна освіта
2003 – Київський Національний університет імені Тараса Шевченка, факультет психології та соціології, отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Психологія» та здобула кваліфікацію психолога, викладача психології.
З 2002 і дотепер – психолог у Києво-Святошинському центрі соціально-психологічної реабілітації населення. Спеціалізується на роботі з дітьми та підлітками.
2002-2014 – у рамках співпраці надання психологічної допомоги пацієнтам Київської обласної дитячої лікарні. Надавала індивідуальні консультації хворим дітям та підліткам у стаціонарних відділеннях лікарні та їх батькам. Проводила роботу за програмами «Крок уперед» та «Усміхнись» для маленьких пацієнтів ендокринологічного відділення, хворих на цукровий діабет. Має досвід роботи психологом у відділеннях неврології, хірургії, отоларингології, молодшого дитинства, гастроентерології. З початком війни працює з родинами ветеранів, з вимушеними переселенцями, дітьми-біженцями з різних куточків України. У роботі з дітьми використовує такі методики, як арттерапія, казкотерапія, ігрова терапія тощо. Проводить роботи з травмою, стресом, високим рівнем тривожності, страхами, пов’язаними з війною та її наслідками. Працює з практикантами, допомагає їм оволодіти необхідними знаннями та практиками. Пише психологічні статті для офіційного сайту Центру та в соціальних мережах.

Додаткове навчання:
2001 – «Застосування найефективніших технік у психологічному консультуванні» при Міському психологічному Центрі, служба у справах неповнолітніх Київської міської державної адміністрації.
2003 – Курс Катерини Мілютіної «Основи консультування».
2009 – Тренінгово-консалтинговий Центр «Імперія успіху». Тренінговий курс з асертивності.
2011 – Всеукраїнський інститут інтегративної психології та психотерапії, на здобуття кваліфікації психолога вищої категорії.
2012 – Інститут психології імені Г.С. Костюка Національної академії педагогічних наук України, «Основи наративного консультування».
2020 – Київський інститут раціонально-інтуїтивної психології «Я» – «Психотерапія особистісних розладів» (Катерина Мілютіна).
2020-2022 – Інститут практичної психології Ольги Гаркавець. Міжнародна конференція «Псі експерт. Арт-терапія з дітьми та підлітками». Вебінари за темами: «Арт-терапія»; «Казкотерапія»; «Пісочна терапія»; «Арт-терапія у роботі з різними категоріями клієнтів»; «Дитячий арт-терапевт»; «Дитяча арт-терапія. Ефективні практики».
2022 – Національна освітня платформа «Всеосвіта». Підвищення кваліфікації за темою: «Суїцидальна поведінка у підлітків: причини виникнення та алгоритм подолання».
2022 – Семінар «Надання домедичної допомоги у станах загрози життя та здоров’я дорослим та дітям за протоколом BLS.

Основні цільові групи: діти, підлітки, молодь

Контакти:

Facebook: Oksana Sliepova
E-mail: slepova_ov@ukr.net
Тел. 093-498-71-25

image_pdfimage_print