Відбувся семінар-тренінг «Перша психологічна допомога» – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Інша діяльність,  Діяльність,  Соціальна активність

Відбувся семінар-тренінг «Перша психологічна допомога»

31 січня 2017 року у Києво-Святошинському  центрі соціально-психологічної реабілітації населення відбувся семінар-тренінг «Перша психологічна допомога», котрий організувала Психологічна Кризова Служба ГО «Українська асоціація фахівців з подолання наслідків психотравмуючих подій» із ведучою Катериною Пронозою.

Більш ніж 8 годин 11 осіб, серед котрих були присутні соціальні працівники та психологи ЦСПР отримували корисні знання за темою надання першої психологічної допомоги. Спочатку відбулося знайомство з групою та прояснення очікувань та цілей курсу. Потім учасники семінару розглянули поняття, види та етапи психологічної допомоги, а також сутність першої психологічної допомоги: організація, задачі, способи надання; алгоритми надання першої психологічної допомоги. Також Катерина Проноза пояснила поняття психотравма, її види, симптоми та наслідки. Впродовж семінару-тренінгу учасники вчилися керувати стресом ( навички підтримання здоров’я в роботі та житті. Відпочинок та осмислення пережитого).

Наприкінці заходу учасники розглянули сутність та задачі кризової психологічної допомоги, роботу з психологічною травмою, а також поговорили про кризову інтервенцію і  принципи її проведення.

Києво-Святошинський Центр висловлює вдячність Психологічній Кризовій Службі та чудовому тренеру – Катерині Проноза.

image_pdfimage_print