У ЦСПР відбувся захід до Міжнародного дня людей з інвалідністю – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Діти та молодь,  Діяльність

У ЦСПР відбувся захід до Міжнародного дня людей з інвалідністю

4 грудня 2018 р. до Міжнародного дня людей з інвалідністю з ініціативи Боярської міської ради у Києво-Святошинському центрі соціально-психологічної реабілітації населення відбувся захід для дітей з особливими освітніми потребами.
Фахівці ЦСПР Надія Могилевська, Ольга Красота, Тетяна Бондаренко та Катерина Кочуріна провели для дітей з мамами майстер-класи з виготовлення зимових привітальних листівок та новорічних свічок. Психолог Наталія Жанталай провела ігри в пісочниці з елементами піскотерапії.
Заступниця міського голови Боярки Тетяна Кочкова привітала діток, вручила солодкі подарунки та квитки на новорічні вистави, що відбудуться в різних закладах Боярки. Тетяна Петрівна також поінформувала батьків дітей з інвалідністю про можливість отримання матеріальної допомоги від Боярської міської ради. Спеціалісти ЦСПР обговорили з батьками організацію в майбутньому подібних розвивальних заходів.

image_pdfimage_print