Зустрічі спеціалістів ЦСПР з членами громадських формувань – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Діяльність,  Партнери, співпраця

Зустрічі спеціалістів ЦСПР з членами громадських формувань

Спеціалісти ЦСПР продовжують системну співпрацю з членами громадських формувань з підтримання правопорядку, серед яких значну частку становлять учасники АТО.
Днями відбулися дві зустрічі спеціалістів ЦСПР з членами ГФ Києво-Святошинського району. З ними працювали Директор Києво-Святошинського центру соціально-психологічної реабілітації населення Ангеліна Лахтадир, психолог Ганна Яценко та відповідальна від ЦСПР за роботу з ГФ психолог Ольга Доманіна.
В рамках вже налагодженої співпраці відбулася зустріч із членами ГФ сіл Петропавлівська Борщагівка, Білогородка, Софіївська Борщагівка, Боярка, Тарасівка, Віта Поштова. Темою для обговорення були вікові особливості підліткового віку та деякі настанови щодо поводження з підлітками з урахуванням специфіки перехідного періоду. Зокрема, мова йшла про необхідність ставлення до підлітка з повагою та розумінням, без зайвої критики та засудження. Кожен правоохоронець отримав відповідний інформаційний матеріал.
Окрема зустріч відбулася з громадськими формуваннями «Спецзагін “Дельта”» (м.Вишневе) та «Спецзагін “Дельта +”» (с.Петропавлівська Борщагівка), командир – Сергій Кріпак. Ця зустріч в більшій мірі стосувалася потреб членів громадських формувань у психологічній просвіті та налагодження подальшої співпраці.

image_pdfimage_print