Участь Києво-Святошинського ЦСПР у фестивалі «З війни до миру. Повернення» – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Ветеран у громаді,  Діяльність

Участь Києво-Святошинського ЦСПР у фестивалі «З війни до миру. Повернення»

6 жовтня 2018 року спеціалісти Києво-Святошинського центру соціально-психологічної реабілітації населення взяли активну участь у фестивалі під назвою «З війни до миру. Повернення», який проводився у місті Боярка з метою підтримки ветеранів АТО. Фестиваль було організовано за підтримки керівників Києво-Святошинської районної адміністрації та Києво-Святошинської районної ради, громадських організацій ветеранів АТО Київської області. На Фестивалі були присутні представники волонтерських груп та спілок ветеранів бойових дій на сході України з Києва і Київської області, громадських, волонтерських та державних організацій, що надають допомогу учасникам АТО та членам їхніх родин.

Фахівці Києво-Святошинського ЦСПР презентували послуги, які вони надають учасникам бойових дій, дружинам ветеранів та їхнім дітям. Психолог Ольга Доманіна розповідала про програми вторинної профорієнтації та допомоги із працевлаштування, навчала різних методик керування емоціями. Юрист Ольга Гоголь інформувала ветеранів з питань державних пільг та гарантій. Інструктор з фізкультури Наталія Гусейнова проводила з усіма охочими релаксаційний масаж рук.

Соціальний працівник Оксана Скарженюк разом із дітьми та підлітками плели державний прапор у стилі маскувальної сітки. Фахівець із соціальної роботи Надія Могилевська під час майстер-класу вчила малечу виготовленню оберега-янголятка.

Директор ЦСПР Ангеліна Лахтадир налагоджувала зв’язки з організаціями та волонтерами, під час жвавого спілкування відбувався обмін інформацією, були намічені шляхи співпраці.

Дуже приємно було зустріти колег з Іванківського ЦСПР та учасників АТО з інших міст, які вже мали змогу скористатись послугами Києво-Святошинського ЦСПР.

Гостям фестивалю були роздані інформаційні листки про послуги ЦСПР, про групи, курси та клуби, які діють на базі Центру, а також запрошення дружнє чаювання, яке відбудеться 17 жовтня 2018.

image_pdfimage_print