Команда з Києво-Святошинського ЦСПР взяла участь у тренінгу по роботі з ВПО – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
ВПО,  Діяльність,  Підтримка й турбота

Команда з Києво-Святошинського ЦСПР взяла участь у тренінгу по роботі з ВПО

У рамках проекту «Нам не байдуже-2: з відповідальністю і турботою про співвітчизників-вимушених переселенців» команда Києво-Святошинського центру соціально-психологічної реабілітації населення взяла участь у триденному тренінгу «Майстерка-інтенсив». Директор ЦСПР Ангеліна Лахтадир, заступник директора Ганна Яценко, психологи Ольга Доманіна та Тетяна Бондаренко, соціальний працівник Ольга Гоголь отримали багато нової інформації, опанували практичні навички щодо роботи з внутрішньо переміщеними особами, а саме: робота в команді, моніторинг та оцінювання діяльності, робота з дітьми та підлітками у кризових ситуаціях, кращі ідеї для малого підприємництва, ведення офіційних сайтів тощо. Крім цього, всі учасники отримали пакет видрукованих інформаційних матеріалів, що будуть  використовуватися у повсякденній роботі. Тренінг був організований Товариством Лева за підтримки Польської допомоги, за що весь колектив ЦСПР висловлює щиру подяку.
Про рівень майстерка-інтенсиву свідчить феєричний підбір тренерів, які працювали з спеціалістами центрів соціально-психологічної реабілітації населення:


Лариса Пильгун (Україна) – голова Української асоціації оцінювання, заст. голови правління Експертної групи «СОВА», член правління Євразійського Альянсу національних асоціацій оцінювання.
Михайло Савва, Доктор політичних наук, професор, керівник ГО “Експертна група “Сова”, член правління Української асоціації оцінювання, автор понад 170 досліджень, в т.ч. з питань міграції, інтеграції вимушених переселенців.
Світлана Любімова (Україна) – тренер, викладач, реабілітолог, інструктор з аква-фітнесу. Досвід роботи з дітьми від 3 років (в тому числі, на воді).
Андрій Круп’як (Україна), тренер і фасилітатор, громадська організація Товариство Лева (м. Львів): за 19 років тренерської роботи з освіти дорослих в громадській сфері провів в 7 країнах світу більш ніж 450 тренінгів на більш ніж 15 різноманітних тем і більш ніж 80 фасилітацій в рамках більш ніж 95 програм і проектів різних громадських організацій для більш ніж 115 замовників, в результаті чого відповідні знання та вміння отримали близько 8000 осіб
Анна Скітська (Україна) – Психолог. Психотерапевт. Учасник благодійних программ «Діти вулиць», «Відкриті серця». Учасник і тренер дилерських програм особистісного росту для підлітків «Крок у майбутнє»
Jarosław Bittel (Ярослав Біттель, Польща) – юрист, тренер, консультант з питань стратегій, програм та аудиту сталого розвитку, управління в місцевому самоврядуванні та НУО, стратегічного планування. Голова католицької благодійної організації «Карітас – Польща»
Pawel Mentelski (Павел Ментельскі, Польща) – тренер, консультант з питань стратегій; програм для міст, гмін, повітів; аудиту сталого розвитку; управління в місцевому самоврядуванні та НУО; розробки та управління проектами; програм та планів місцевого розвитку (Підкарпатське воєводство).Мар’яна Душар (Україна) – фахівчиня із більш ніж 10-ти річним досвідом роботи в ІТ. Брала участь в проектуванні та створенні інтернет-ресурсів для громадських організацій та державних установ. Має досвід ведення великих діджитал-проектів, роботи зі створення та публікації контенту в мережі. Авторка блогу “Пані Стефа”, редакторка текстів для спеціалізованих видань.

image_pdfimage_print