Києво-Святошинський ЦСПР став доступніший для людей з інвалідністю – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Вразливі категорії,  Діяльність,  Підтримка й турбота,  Проєкти

Києво-Святошинський ЦСПР став доступніший для людей з інвалідністю

Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення у співпраці з ГО «Центр розвитку громад» розпочав реалізацію проекту «Крок назустріч»: забезпечення безбар’єрного доступу та створення на базі ЦСПР інклюзивного простору для змістовного дозвілля людей з інвалідністю» (керівник проекту – Ангеліна Лахтадир). Проект фінансується Боярською міською радою та Британською Радою в рамках Пітчингу проектів соціальної дії-2018. У рамках проекту вже побудовано зручний пандус, який забезпечить безбар’єрний доступ до Центру для всіх боярчан та гостей міста – незалежно від віку чи фізичної спроможності.

До реалізації проекту долучився благодійний фонд «Єврейсько-українська соціальна ініціатива» (ЄУСІ). Голова фонду Володимир Висоцький, який є експертом з питань архітектурної доступності, допомагав на всіх етапах розміщення пандусу – від проектування до пошуку можливостей співфінансування та виготовлення. Встановленню пандусу передували консультації з цільовою групою проекту, що дозволило врахувати конкретні побажання місцевої громади та безпосередніх користувачів інклюзивного обладнання. На фото – директор ЦСПР Ангеліна Лахтадир обговорює проект з майбутніми відвідувачами Центру.

image_pdfimage_print