У Києво-Святошинському ЦСПР відновилася робота клубу дружин ветеранів. – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Діяльність,  Сімейне коло

У Києво-Святошинському ЦСПР відновилася робота клубу дружин ветеранів.

Період відпусток завершився – і знову в ЦСПР зібралися дружини учасників АТО на зустріч клубу взаємної підтримки та творчого відпочинку «Крилаті». Засідання пройшло під гаслом «Прощавай, літо! Вітаємо, нові творчі задуми!»
У програмі, як завжди, був чай зі смаколиками. У невимушеній душевній атмосфері дівчата емоційно ділилися враженнями про те, як вони провели літо. Розповіді ілюструвалися фотографіями на великому екрані.
У другій частині зустрічі «крилаті» працювали над темою: «Які свої мрії я хотіла би втілити в наступному році». Для активізації фантазії та вивільнення підсвідомих бажань використовувалися метафоричні карти, які мали допомогти дати відповідь на запитання: «Що я б вчинила, якби не була ні в чому обмежена ні грошима, ні обставинами?» Свої відповіді учасниці оформили у вигляді колажів, оздоблених малюнками. Під час роботи тривала жвава дискусія: «Чого б я хотіла досягти й що мені може в цьому допомогти?»
Під час зустрічі виникла спонтанна ідея поїхати на вихідні в Карпати. Від ідеї – до дії. Виїзд миттєво став реальністю і вже запланований на 11-14 жовтня 2018 р.
Керували роботою Клубу спеціалісти ЦСПР Надія Могилевська і Катерина Кочуріна.

image_pdfimage_print