У Боярці в ЦСПР працюватиме ще одна група Анонімних Алкоголіків – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Вразливі категорії,  Діяльність,  Підтримка й турбота,  ЦСПР-інформ

У Боярці в ЦСПР працюватиме ще одна група Анонімних Алкоголіків

 На базі ЦСПР формується додаткова група Анонімних Алкоголіків, яка діятиме щопонеділка, о 19.00. Крім того, можна доєднатися до групи, яка збирається щосереди о тій самій годині.
“Викрадач розуму” – так називають алкоголь з давніх часів. Це руйнівна сила, яка поступово розкладає тіло і особистість тих, хто зловживає алкоголем.
Чому люди опиняються в тенетах “зеленого змія”? Який з усіх сучасних методів лікування алкоголізму найбільш дієвий? Чи реально подолати цю недугу? Чому найбільш успішними у вирішенні цієї проблеми є групи Анонімних Алкоголіків? У чому секрет їх популярності у всьому світі?
На всі ці питання вам можуть відповісти у Києво-Святошинському ЦСПР.
Центр запрошує до участі в групі Анонімні Алкоголіки, яка працює двічі на тиждень (понеділок та середа, 19.00).
Алкозалежним легко ділитися своїми проблемами з тими, хто їх розуміє найкраще. Постійне спілкування, контроль за мисленням – гарантія видужання!
Пам’ятайте: будь-який метод допомагає лише тоді, коли людина дуже хоче позбутися залежності. А члени родини та друзі мають всіляко заохочувати до цього, підтримувати та надихати.
Шановні учасники бойових дій! Якщо у вас є друзі, які схильні до алкозалежності, запрошуємо до формування окремої групи «Анонімних алкоголіків». Телефонуйте! Конфіденційність гарантована! 067-736-54-19; 050-901-69-78.

image_pdfimage_print