Києво-Святошинський ЦСПР надає психологічну допомогу постраждалим на Євромайдані – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Діяльність,  ЦСПР-інформ

Києво-Святошинський ЦСПР надає психологічну допомогу постраждалим на Євромайдані

Верховна Рада схвалила зміни до Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їхнього соціального захисту” (законопроект №5697).

Цим законом надано статус учасника бойових дій особам, які брали участь у масових акціях громадянського протесту в Україні з 21 листопада 2013 року по 21 лютого 2014 за євроінтеграцію і проти режиму Януковича, які є в переліку осіб, котрі під час участі в Революції гідності зазнали тілесних ушкоджень (важкі, середньої тяжкості, легкі) і звернулися за медичною допомогою в період із 21 листопада 2013 року до 30 квітня 2014 року.

Крім того, Кабінет Міністрів України вніс зміни до постанов, якими удосконалено порядки організації заходів із психологічної реабілітації та соціальної і професійної адаптації, що надало можливість постраждалим учасникам Революції Гідності отримувати за рахунок коштів державного бюджету послуги із психологічної реабілітації та соціальної і професійної адаптації.
Прийняте рішення дозволяє надавати послуги з психологічної реабілітації постраждалим учасникам Революції Гідності в центрах соціально-психологічної реабілітації населення.
Києво-Святошинський ЦСПР надає психологічну допомогу і тим учасникам Революції Гідності, у яких немає офіційного статусу постраждалого.

Докладніше про психологічну реабілітацію

image_pdfimage_print