Пропонуємо тренінгові заняття для школярів та вчителів – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Вразливі категорії,  Діти та молодь,  Діяльність,  Підтримка й турбота

Пропонуємо тренінгові заняття для школярів та вчителів

Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення надає безкоштовні послуги учасникам АТО та іншим категоріям населення. Спеціалісти Центру мають багаторічний досвід проведення тренінгових занять, адаптованих для учнів загальноосвітніх шкіл. Це заняття з актуальних для школярів тем, що проводились у 2006-2013 роках в рамках співпраці з Києво-Святошинським районним відділом освіти в школах міста Боярки та інших населених пунктах району.
Практика показала, що такі заняття є найбільш ефективними для учнів 9-11 класів.

Орієнтовний перелік тем:

  1. «Найхитріший колобок»: протидія залученню до шкідливих звичок та девіантної поведінки; запобігання небезпечним ситуаціям; навчання вмінню дати відсіч тим, хто прагне використати молодих людей в своїх цілях; вміння сказати «Ні».
  2. «Рекламна пауза»: основи критичного мислення, вміння протистояти рекламі, агітації та пропаганді.
  3. «Апгрейд»: лідерство, виявлення та послаблення прихованих проблем у стосунках школярів, профілактика булінгу, оздоровлення стосунків у колективі.
  4. «Моя сім’я – моя фортеця»: актуалізація сімейних цінностей в контексті формування здорового способу життя, профілактика шкідливих звичок.
  5. «Залізні нерви»: психологічна підготовка до ДПА/ЗНО, навчання технікам зниження психологічної напруги.

Для педагогічного колективу:
«Стабілізатор»: зниження психологічної напруги, профілактика професійної деформації та емоційного вигорання, загальне зниження психологічної напруги; навчання вмінню протистояти стресовим ситуаціям (можлива низка зустрічей).

Тривалість кожного заходу – 1,5 – 2 години. Тренінги проводять кваліфіковані психологи Центру. Бажано, щоб місцем проведення тренінгових занять був Центр реабілітації, але це може бути і приміщення вашого закладу.
Можливе також проведення занять чи інформаційних зустрічей за будь-якою темою, що є актуальною для шкільної молоді, вчителів чи батьків учнів (під час батьківських зборів). Все безкоштовно.
Заявки на тренінгові заняття приймаються за телефонами:
067-736-54-19; 050-901-69-78 (Лахтадир Ангеліна Миколаївна).

image_pdfimage_print