Києво-Святошинський ЦСПР: школярі провели канікули з користю – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Вразливі категорії,  Діяльність,  Сімейне коло

Києво-Святошинський ЦСПР: школярі провели канікули з користю

У Києво-Святошинському центрі соціально-психологічної реабілітації населення відбулася низка заходів за програмою «Канікули з користю», що забезпечує змістовне здорове дозвілля для школярів під час шкільних канікул. З 25 березня по 1 квітня 2019р. діти та підлітки відвідали веселі та корисні заняття, на яких вони разом зі спеціалістами центру опанували корисні вміння та зав’язали нові знайомства.На дітей чекали:
– цікаві творчі майстер-класи, під час яких діти власноруч виготовляли незвичайні подаруночки для себе та своїх близьких;
– заняття з елементами психологічних тренінгів для покращення комунікативних навичок та вміння працювати в команді;
– фізична активність на свіжому повітрі та в тренажерному залі;
– цікаві розвивальні ігри;
– екскурсія до Боярського краєзнавчого музею.Загалом у програмі взяли участь 48 дітей, які з користю провели час, отримали нові враження та позитивний настрій. Програму буде продовжено під час літніх канікул.
З дітьми працювали спеціалісти ЦСПР: Катерина Кочуріна, Олеся Шніп, Тетяна Бондаренко, Ольга Гоголь, Оксана Скарженюк, Ольга Драч.

Реалізація весняної програми “Канікули з користю”-2019 стала можливою завдяки співпраці Києво-Святошинського ЦСПР та Білоцерківської міської організації Товариства Червоного Хреста України в рамках проекту «Сприяння захисту, добробуту та соціальній згуртованості вразливих груп населення», який реалізується за підтримки товариства «Данський Червоний Хрест» (регіональний координатор – Галина Кожедуб).  ЦСПР отримав витратні матеріали для майстер-класів та смаколики до чаю, які дуже сподобалися малечі.

image_pdfimage_print