Діти загиблих героїв Боярської ТГ отримали подарунки до Дня батька – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Діяльність,  Підтримка й турбота,  Робота з ветеранами

Діти загиблих героїв Боярської ТГ отримали подарунки до Дня батька

17 червня 2021 року до Дня батька діти сімей загиблих учасників АТО/ООС Боярської ТГ отримали подарункові набори. Ця дата обрана не випадково. Адже саме цього дня спогади про загиблого батька є особливо гіркі для осиротілих дітей.

Ця красива і зворушлива акція стала можливою завдяки небайдужій боярчанці й патріотці Олені Шевченко, яка сформувала чималенькі пакунки з подарунками, які містили харчові продукти, фрукти, солодощі. Старші дівчата отримали ще й подарункові сертифікати на косметичні засоби.

Акція відбулася за підтримки Києво-Святошинського ЦСПР. Директор ЦСПР Ангеліна Лахтадир взяла участь у відвідинах сімей загиблих.

З кожною сім’єю поспілкувалися, дякували родинам за захисника-героя, справжнього патріота своєї держави. Бажали дітям бути гідними своїх батьків. Звичайно, говорили з дітьми про їхні захоплення, літній відпочинок, плани на майбутнє, цікаві заходи на базі ЦСПР. Бажали всім здоров’я, миру, успіхів. Родини щиро дякували за увагу й турботу.

Це не остання спільна акція Олени Шевченко спільно з фахівцями ЦСПР. Попереду ще багато добрих справ та цікавих заходів. Ділі буде…

image_pdfimage_print