Відкрита зустріч клубу “Переможець” – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Ветеран у громаді,  Діяльність,  Сімейне коло

Відкрита зустріч клубу “Переможець”

У Києво-Святошинському центрі соціально-психологічної реабілітації населення (м.Боярка) набирає обертів діяльність клубу учасників АТО “Переможець”. Ідея створення справжнього клубу для ветеранів належить самим учасникам АТО. На стадії внесення останніх правок наразі розробка концепції діяльності клубу. Що вже можна сказати напевно – це буде неформальне незалежне об’єднання учасників бойових дій. Принципово – без планів офіційної реєстрації, перетворення на громадську організацію, рух чи політичну партію. Серед напрямків діяльності – допомога у працевлаштуванні, банк вакансій, обмін актуальною інформацією, взаємодопомога, обмін між учасниками АТО підприємницькими послугами.
Члени клубу зустрічаються щовівторка о 19.00. Планується, що кожна зустріч матиме інформаційний блок, який буде містити свіжу інформацію, яка буде корисна бійцям – про працевлаштування, пільги, медичні послуги, оздоровлення, культурний відпочинок тощо.
Увага! А тепер – новина! Раз на місяць, кожного останнього вівторка відбуватиметься відкрита зустріч, на яку запрошуються всі члени родини, волонтери та ті, хто працює з учасниками АТО. Цієї вечірньої пори для кожного знайдеться цікаве заняття: майстер-класи, артотерапія, масаж, веселі психологічні вправи, зустрічі з цікавими людьми, чаювання.
І одразу – звіт про першу таку зустріч. 31 жовтня вперше в рамках діяльності клубу «Переможець» зібралися учасники АТО з дружинами та дітьми. Родзинкою цього вечора став майстер-клас з морського більярду від найкращого фахівця в Україні, президента Федерації новусу України Івана Лісовенка. Крім того, Іван Іванович презентував ігри від Студії оригінальних ігор «Київфішка» Присутні мали можливість пограти у французькі ігри “Кульбуто” та “Еластік”, індійську – “Карум”, нідерландську – “Джаколо”.А жінки та діти, крім ігор, із задоволенням ознайомились із теплим воском на майстер-класі, що провела соціальний працівник Надія Могилевська. Виявилось, що це неабияке задоволення – холодного осіннього вечора працювати з духм’яним теплим природним матеріалом.Але і на сімейній зустрічі знайшовся час для обговорення серйозних питань. Учасники клубу обмінялися думками з приводу діяльності клубу, розглянули можливі перестороги та небезпеки в контексті його успішного функціонування. Фахівець із зв’язків з громадськістю та пресою ЦСПР Марія Кириленко висвітлила алгоритм інформаційного супроводу діяльності клубу та повідомила про найближчі плани, серед яких розробка логотипу клубу «Переможець», відпрацювання механізмів обміну інформацією, створення повноцінного сайту, висвітлення діяльності клубу в соціальній мережі Facebook.

image_pdfimage_print