Цікаве дозвілля для дітей учасників АТО, присвячений Міжнародному дню сім’ї – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Діяльність,  Сімейне коло

Цікаве дозвілля для дітей учасників АТО, присвячений Міжнародному дню сім’ї

16  травня 2017 року у Мотузковому парку «Family Park», що на території міського парку, за сприянням Боярського туристичного клубу “Іскра” та Києво-Святошинського центру соціально-психологічної реабілітації населення відбувся захід для дітей учасників АТО, присвячений Міжнародному дню сім’ї. Захід був організований з метою створення активного дозвілля для дітей та родин учасників АТО. Спільний відпочинок сприяє зміцненню родинних стосунків та дарує яскраві сімейні враження. До заходу долучились директор Центру Ангеліна Лахтадир, юрист Ольга Гоголь, соціальний педагог Віра Ковальова та соціальний працівник Ольга Красота.

09090

Хочемо висловити подяку керівнику Боярського туристичного клубу «Іскра» Олександру Косяченко та Дарині Косяченко. Також особливу подяку організатори та учасники заходу висловлюють інструкторам, учням 7- В класу Пельтек Едуарду та Кручиніну Максиму Боярської загальноосвітньої школи I-III ст. № 5. В такому юному віці хлопці показали високу майстерність та обізнаність у своїй справі.

668

Подолавши дитячу трасу, подвійний тролей, випробувавши себе в Мегадартсі, діти взяли участь у майстер-класі від спеціаліста Києво-Святошинського ЦСПР – Ольги Красота. Дуже важливо, що багато хто з дітей вперше спробував себе на трасі мотузкового парку і отримав купу позитивних емоцій, які так яскраво відображені на фото.

666

909007

image_pdfimage_print