Вимушені переселенці отримали важливу інформацію – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
ВПО,  Діяльність,  Підтримка й турбота

Вимушені переселенці отримали важливу інформацію

 IMG_20150326_162125

26 березня 2015 року в Києво-Святошинському центрі соціально-психологічної реабілітації населення відбулася зустріч з вимушеними переселенцями міста Боярка.
Перед більш ніж 40 особами виступили представники Києво-Святошинського районного центру зайнятості Олена Бунакова та Людмила Чоновська, котрі розповіли про нові вакансії, дали конкретні відповіді на численні запитання, роздали буклети. Тетяна Ситніченко-Гах (церква «Світло життя») виступила від Духовної ради м.Боярка. Пані Тетяна розповіла про плани організації в Боярці літнього відпочинку тих дітей, котрі не матимуть змоги виїхати за межі міста. Зокрема, буде організоване вивчення біблії, різноманітні майстер-класи, екскурсії та інші цікаві заходи. Крім того, пані Тетяна розповіла про можливу гуманітарну допомогу речами та продуктами. Алла Олексіївна Соловйова, активістка з Віти-Поштової, запросила учасників взяти участь у артфестивалі «Арт-локомотив: наступна станція – МИР».

IMG_20150326_162249
Заступник директора, психолог Ганна Яценко провела з вимушеними переселенцями бесіду, під час котрої закликала до співпраці, єдності, толерантності, до того, щоб об’єднати зусилля і навчитися допомагати один одному, не розраховуючи лише на державу. Вимушені переселенці також ознайомилися з послугами, котрі надає Центр, відповіли на питання анкети.
Вела зустріч директор ЦСПР Ангеліна Лахтадир. Під час спілкування учасники задавали численні запитання, що стосуються юридичних аспектів та оформлення документації (оформлення пропусків, нові правила реєстрації, закриття СПД тощо). На частину запитань вдалося відповісти одразу, а для з’ясування інших болючих тем Ангеліна Миколаївна пообіцяла залучити фахівців найближчим часом.

image_pdfimage_print