Візит громад Дніпровщини до Києво-Святошинського ЦСПР – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Ветеран у громаді,  Вразливі категорії,  Діяльність,  Проєкти

Візит громад Дніпровщини до Києво-Святошинського ЦСПР

21 грудня 2019 р. до Києво-Святошинського центру соціально-психологічної реабілітації населення (ЦСПР, м.Боярка) завітали представники громад Дніпровщини для обміну досвідом діяльності за проєктами, що реалізуються за підтримки Міжнародної організації з міграції (МОМ) та Європейського Союзу.
Зустріч була організована Благодійною організацією «Благодійний фонд “Стабілізейшен Суппорт Сервісез”» в межах проєкту «Підтримка реінтеграції ветеранів конфлікту на сході України та їхніх сімей», що впроваджується Міжнародною організацією з міграції за фінансування Європейського Союзу.
Участь у зустрічі взяла координатор проєкту МОМ Ганна Ковальова, представники БФ “Стабілізейшен Суппорт Сервісез” Надія Коношевич, Олександр Глагола, Сергій Горовенко. Директор Центру та голова ініціативної групи Боярської громади Ангеліна Лахтадир висвітлила роботу за проєктом «Громадський простір» у рамках проєкту «Підтримка реінтеграції ветеранів конфлікту на сході України та їхніх сімей», що впроваджує Міжнародна організація з міграції за фінансової підтримки Європейського Союзу.
Заступник директора ЦСПР Ганна Яценко висвітлила напрямки діяльності Центру. Спеціалісти Києво-Святошинського центру соціально-психологічної реабілітації населення, члени ініціативної групи Боярської громади презентували свою діяльність за проєктом: робота з сім’ями, піскова терапія (Наталія Жанталай); кімната психологічного розвантаження (Надія Величко); фізична реабілітація, тілесно орієнтовані вправи (Оксана Коннорова); творчі заняття з елементами артотерапії (Ольга Доманіна). Іформаційну складову діяльності висвітлила керівник інформаційно-аналітичної служби ЦСПР, член ініціативної групи Марія Кириленко.Представники громад Дніпровщини презентували свої проєкти із соціальної згуртованості, що реалізуються за підтримки МОМ та ЄС. Виступили представники громад з Дніпра, Кривого Рогу, Нікополя, Новомосковська, Тернівки, Дружківки, Павлограду тощо.
Представник БФ “Стабілізейшен Суппорт Сервісез” Сергій Горовенко представив результати дослідження «Діти, яких торкнувся збройний конфлікт в Україні». На завершення зустрічі Боярська громада отримала в подарунок антидискримінаційну гру «Бути Жінкою».

І – як годиться – спільне фото на добру згадку про теплу дружню зустріч.

 

image_pdfimage_print