Річниця роботи кабінету фізичної реабілітації в Києво-Святошинському ЦСПР – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Діяльність,  ЦСПР-інформ

Річниця роботи кабінету фізичної реабілітації в Києво-Святошинському ЦСПР

26 серпня 2016 р. виповнюється рік, як у Києво-Святошинському центрі соціально-психологічної реабілітації населення запрацював кабінет фізичної реабілітації. Сеанси масажу, індивідуальні та групові заняття з ЛФК та гімнастики проводить масажист, інструктор з фізкультури Оксана Ткаченко.
За допомогою спеціаліста клієнти Центру мають можливість покращити свій фізичний та психоемоційний стан, своєчасно та комплексно розпочати програми відновлення та профілактики захворювань. Фізичні методи реабілітації підвищують загальний тонус та функціональний стан організму, попереджують ускладнення, які виникають при різних хворобах та емоційних напруженнях, покращують загальний психоемоційний стан.
За період з 26 серпня 2015 року кабінет фізичної реабілітації надав більш, як півтисячі послуг (686) учасникам АТО, їхнім жінкам, дітям та волонтерам.
Найчастіше учасники АТО звертаються через біль у попереку та в спині (наслідки носіння бронежилетів). Серед жінок трапляються такі запити, як емоційна втома, головні болі, остеохондроз. Серед клієнтів кабінету є також діти, що страждають на сколіоз.
Радує той факт, що багато учасників АТО приходять на фізичну реабілітацію разом із дітьми та дружинами. Це гуртує сім’ю, сприяє взаємному порозумінню та морально-психологічному комфорту.
У кабінеті фізичної реабілітації населення Києво-Святошинського ЦСПР можна отримати наступні види масажу: класичний, оздоровлюючий, лімфодренажний, вакуумний, розслаблюючий (зняття психоемоційної втоми), аромамасаж, спортивний, дитячий…
Найбільша потреба спостерігається у проведенні лімфодренажного та розслаблюючого масажу окремих частин тіла, в комплексному проведенні ЛФК та заняттях на тренажерах. Важливим також є підбір індивідуальних програм з урахуванням загального фізичного стану, професії, статі тощо.
Проводяться також тренування з гімнастичними палицями, м’ячами, гантелями, вправи на таких тренажерах, як гіперекстензія, орбітрек, велотренажер, степпер, шведська стінка, степ платформа.
Окрім ручного масажу, є масажне крісло, яке протягом 15-хвилинної програми масажує водночас спину, руки і ноги, що сприяє повному розслабленню. В кабінеті створена приємна комфортна атмосфера: випромінює заспокійливі пахощі аромалампа, грає тиха мелодійна музика…
Шановні учасники АТО, запрошуємо вас відвідати кабінет фізичної реабілітації, який працює у Центрі соціально-психологічної реабілітації населення (ЦСПР) за наступним графіком:
Пн, Чт, Пт – 13.00 до 21.00.
В Сб – з 9.00 до 17.00.
Запис за телефонами 066-040-20-98, 098-065-39-15 (масажист-інструктор з фізкультури Оксана Ткаченко). Див. також, як дістатися ЦСПР.

image_pdfimage_print