Як зустріти ветерана? ЦСПР працюватиме за україно-швейцарським проєктом – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Діяльність,  Проєкти

Як зустріти ветерана? ЦСПР працюватиме за україно-швейцарським проєктом

Києво-Святошинський ЦСПР у співпраці з ГО «Центр розвитку громад» розпочинає діяльність за проєктом «Як зустріти ветерана», який буде реалізовано в межах проєкту «Психічне здоров’я для України» (MH4U) за підтримки Швейцарії.

Мета проєкту: Підготувати до зустрічі з демобілізованими сім’ї військових, працівників Боярської міської ради, виконкому, лікарів, освітян, бібліотекарів, членів тероборони, поліціянтів шляхом проведення 20 тренінгових занять протягом липня-жовтня 2023 року.

Проєкт буде реалізовано у співпраці з ГО “Центр розвитку громад” за сприяння Боярської міської ради.

За проєктом будуть здійснені такі роботи:

Будуть розроблені:

  • 3 види тренінгових занять: для дорослих членів сімей військових; для дітей військових, для представників органів самоврядування та установ, працівники яких за родом своєї діяльності спілкуються з ветеранами;
  • інформаційні матеріали за темою проєкту та сформовані інформаційні пакети для розповсюдження між учасниками тренінгів.

Будуть проведені: 

  • 8 тренінгових занять для дорослих членів сімей;
  • 2 заняття для дітей «Я готуюсь зустріти тата»;
  • 3 тренінгові заняття для працівників органів місцевого самоврядування м. Боярка;
  • 7 тренінгових занять для працівників органів місцевого самоврядування старостинських округів Боярської міської територіальної громади.

Хід реалізації проєкту буде висвітлюватися на інформаційних ресурсах партнерів та в соціальній мережі Facebook.

Ця публікація створена в межах проєкту “Психічне здоров’я для України” (MH4U) за підтримки Швейцарії.

image_pdfimage_print