Школа балансу – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Вразливі категорії,  Діяльність,  Підтримка й турбота,  Психологічна просвіта,  Сімейне коло

Школа балансу

Запрошуємо Вас до «Школи балансу»: групи підтримки для дружин/матерів, чиї чоловіки/сини зараз захищають Україну на передовій. Метою занять є гармонізація психічного та фізичного стану, підвищення стресостійкості, емоційна стабілізація. Зустрічаємось щосуботи о 10.30 у Києво-Святошинському центрі соціально-психологічної реабілітації населення (місто Боярка, Хрещатик 83).
Ведучі:
Ольга Доманіна – психолог, психотерапевт.
Альона Горбатенко – психолог, суддя з олімпійського тейквондо.
На групі «Школа балансу всі заняття складаються із двох частин: – Стабілізація через роботу з тілом – стабілізаційні вправи, дихання, виплеск почуттів через відпрацювання ударів, фітнес, самомасаж.
– Арттерапія – робота з актуальними станами за допомогою арттерапевтичних занять. А ще – метафоричні карти, бесіди, обмін думками й досвідом одна з одною. На вас чекають підтримка психологів, нові знайомства у колі таких саме жінок, як і ви. Вони завжди зрозуміють і підтримають, підкажуть нестандартні шляхи розв’язання питань.
Група діє щосуботи о 10.30, наразі триває набір ще однієї групи. Безкоштовно. Для запису телефонуйте: 0507786721, Доманіна Ольга Аркадіївна.
Відгук однієї з учасниць “Школи балансу”: На групі ми перезавантажуємось і сповнюємось енергії на цілий тиждень. Вчимося розв’язувати свої внутрішні проблеми. Позбавляємось внутрішньої самотності й розгубленості. Ми обмінюємось досвідом щодо сімейних питань, спільно шукаємо різні шляхи вирішення, невимушено і по-дружньому спілкуємось з однодумцями. Вчимося розкриватися перед іншими людьми. Позбавляємось своїх страхів в ході командної роботи. На кожній зустрічі ми маємо змогу максимально виговоритись зі стовідсотковою впевненістю, що тебе слухають і чують.
image_pdfimage_print