Програму “Канікули з користю-2023” завершено! – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Діти та молодь,  Діяльність

Програму “Канікули з користю-2023” завершено!

Щорічну програму ЦСПР«Канікули із користю-2023» завершено! Немає нічого важливішого, аніж підтримка дітей у цей непростий для всієї країни час. Програма «Канікули з користю» має на меті створення корисного, цікавого й безпечного дозвілля для дітей військовослужбовців і ветеранів та покращення їх емоційного стану.

Відчуйте радісну атмосферу, яку подарувала програма дітям Пропонуємо вашій увазі відео від наших партнерів – молоді з YMCA Boyarka:

Цього року все відбувалося особливо весело і яскраво! Спеціалісти Києво-Святошинського центру соціально-психологічної реабілітації населення спільно з представниками молодіжної громадської організації YMCA Boyarka протягом червня заохочували дітей та підлітків до активного дозвілля: проводили цікаві заняття, влаштовували екскурсії, створювали умови для спілкування, допомагали розкривати таланти.

Програма «Канікули із користю-2023» була дуже різноманітною: майстер-клас із приготування суші, їзда верхи, канатний парк, патріотичне виховання, волонтерський день з плетінням маскувальних сіток, спортивні ігри, вікторини, руханки та навіть свято Холі з чарівними яскравими фарбами.

Висловлюємо подяку за співпрацю нашим друзям і партнерам: МГО YMCA Boyarka, Кінно-спортивному клубу POLLY, ресторану «Євразія», канатному парку Family Park Boyarka.

Разом ми створювали для дітей свято, відіривали від буденності, допомагали знайти нових друзів, організовували цікаве та корисне дозвілля. Щиро дякуємо за допомогу та підтримку! Сподіваємося на подальшу співпрацю!

Ось декілька відгуків вдячних батьків про «Канікули із користю-2023»:
«Щиро дякуємо за такий суперовий проєкт, це дійсно неоціненно, адже діти отримували позитивний заряд від кожного заняття. Дякуємо всім, хто вкладав частинку себе у наших дітей. Дуже хочеться, щоб такі проєкти реалізовувалися частіше, адже при кожній зустрічі діти отримували живе спілкування, розвивалися, вчилися чомусь новому, а не пропадали в павутинні інтернету та комп’ютерних ігор. Сподіваємось, що ще не раз зустрінемось. Дякуємо!»
«Щиро дякую за місяць приємних спогадів для моєї дитини».
«Життя – це рух. Молодь – наше майбутнє. Пам’ять – наша зброя. Разом – до перемоги! Молодці!».

Програма добігла кінця, але канікули тривають. Далі буде. Слідкуйте за нашими повідомленнями.

image_pdfimage_print