Канікули з користю: поїздка до Київського зоопарку – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Діти та молодь,  Діяльність,  Робота з ветеранами,  Сімейне коло

Канікули з користю: поїздка до Київського зоопарку

Літо – це час захопливих пригод і поїздок, нових знайомств, зустрічей і веселого настрою. У Києво-Святошинському центрі соціально-психологічної реабілітації населення з надзвичайним успіхом діє програма «Канікули з користю».

У рамках цієї програми 22 липня діти ветеранів зі своїми батьками мали можливість відвідати Київський зоологічний парк. Спілкування з тваринами має потужний пізнавальний ефект, привчає дітей ставитися до братів наших менших з любов’ю та відповідальністю, виховує почуття милосердя, співчуття, бажання захистити.

У дітей був час, щоб подивитися на тварин, погодувати їх, погратись на дитячих майданчиках та поспілкуватися з друзями.

Всього було близько 50 осіб з-поміж родин ветеранів, внутрішньо переміщених осіб, дітки з інвалідністю зі своїми батьками, діти з багатодітних сімей тощо. Родинні заходи – один із пріоритетних напрямків роботи Києво-Святошинського ЦСПР. Коли батьки проводять час разом із дітками, це створює позивну теплу атмосферу, формує здорові дитячо-батьківські стосунки, сприяє зміцненню сім’ї.

image_pdfimage_print