Понад 200 дітей ветеранів отримали подарунки до Дня Святого Миколая – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Діяльність,  Підтримка й турбота,  Сімейне коло

Понад 200 дітей ветеранів отримали подарунки до Дня Святого Миколая

16-18 грудня 2021 року була проведена масштабна акція з привітання дітей ветеранів Боярської міської територіальної громади до Дня Святого Миколая. Це стало можливим завдяки Олені Шевченко, громадській діячці та благодійниці, голові Боярського осередку ВО «Свобода» та її команді однодумців та однопартійців.
Співробітники Києво-Святошинського центру соціально-психологічної реабілітації населення долучились до акції на всіх етапах: формування списків сімей ветеранів, пакування 300 солодких подарунків, розвезення та видача.
День Святого Миколая – улюблене свято малечі, тому організатори акції намагалися охопити усі сім’ї ветеранів із дітьми Боярської громади. Помічники Святого Миколая помандрували селами Тарасівка, Новосілки, Дзвінкове, Забір’я, Княжичі, Жорнівка, Малютянка і, звичайно, містом Боярка. Діти й батьки радісно зустрічали гостей, дякували за подарунки. Адже малеча завжди чекає на радісні моменти, подарунки, сюрпризи у День Святого Миколая, на Різдво чи під Новий рік. Приємно, що є люди, які створюють атмосферу щастя та свята. Свою вдячність Олені Шевченко колектив Центру висловив Подякою з нагоди Міжнародного дня волонетра.

А для маленьких діток, які так люблять свята й розваги, у ЦСПР відбулася весела вистава, яку організувала психологиня, керівниця молодіжного клубу «Позитив» Оксана Слєпова. А волонтери-артисти «Лабораторії свята» подарували діткам ветеранів справжні зимові дива: було й фаєр шоу, і досліди з використанням сухого льоду. Дітки грали в «сніжки», створювали спільний лист бажань, танцювали, співали та розказували віршики. З дітками особисто спілкувався Святий Миколай та проводив з ними ігри.

image_pdfimage_print