Екотолока ЦСПР на Йосипівському ставку – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Інша діяльність,  Діяльність,  Соціальна активність

Екотолока ЦСПР на Йосипівському ставку

15 вересня 2020 року фахівці Києво-Святошинського центру соціально-психологічної реабілітації населення влаштували екотолоку на Йосипівському ставку, що розташований у Боярському лісі.

Починаючи з 2014 р., працівники ЦСПР щороку виходять на прибирання ставка. Цього разу толока була приурочена до Пізнавально-туристичного збору для дітей ветеранів, що відбудеться 19 вересня на ставку. Захід буде проведено ЦСПР спільно з Боярським туристичним клубом “Іскра” та ветеранскою спільнотою. Для боярчан справа честі, щоб наші діти та гості міста бачили природні боярські перлини у всій красі – без сміття та непотребу.

Йосипівський ставок. Фото Олександра Гураша.

До працівників Центру долучилися еко-волонтери Ольга Кириленко та Олександр Гураш, відомий автор неперевершених світлин, що відображають усію таємничість та красу Йосипівського ставка.

Фото Олександра Гураша. З фотоальбому “Рибалки”

Це була важка робота. Учасники екотолоки прибрали два береги ставка, галявину, на якій відбуватиметься туристичний захід, а також розібрали стихійне сміттєзвалище на парковці біля Йосипівського.

Погода сприяла, настрій був чудовий. Усі учасники толоки залишилися задоволені результатом.

Висловлюємо подяку руху «НЕБО» (Небайдужі Боярчани) та особисто Олександру Степаненку за надані сміттєві мішки та рукавички.
Окрема подяка ветерану Андрію Горчинському за традиційну підтримку екотолоки. Без його допомоги цей захід не був би таким вдалим.

 

image_pdfimage_print