Родинні заходи в Києво-Святошинському ЦСПР – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Діяльність,  Проєкти,  Сімейне коло

Родинні заходи в Києво-Святошинському ЦСПР

Сьогодні Україна святкує День родини. Це суто українське молоде свято має свою незмінну дату – 8 липня. Це день сім’ї, любові й вірності.
Сім’я – це джерело щастя, поваги й тепла. Саме з родини починається держава. Для дітей – це осередок любові, острівець затишку й безпеки, де тебе завжди підтримають, вислухають, допоможуть.
Родинні заходи, організовані  Києво-Святошинським центром соціально-психологічної реабілітації населення, стали традиційними і користуються величезним успіхом. Це й відвідини театру, екскурсії, турпоходи, змагання, майстер-класи, настільні ігри, просто душевне спілкування за чаєм чи кавою. У такі хвилини родини відчувають єднання, діти насолоджуються тим, що батьки поруч і з ними можна весело провести час. Це здружує, надихає, дарує відчуття стабільності й захищеності.
Цього святкового дня хочеться згадати реалізовані спеціалістами ЦСПР родинні проєкти «Сімейний портрет» та «Сімейний портрет-2», що стали можливими завдяки за фінансовій підтримці Британської Ради та Боярської міської ради.Ці проєкти мали величезний успіх та резонанс у громаді. Родинні фото тепер прикрашають стіни кімнат у багатьох сім’ях ветеранів.
Шановні друзі ЦСПР, ми щиро вітаємо вас із Днем родини! Бажаємо вам миру, сімейної злагоди, здоров’я, достатку!
Сім’я – дружна праця і вічні турботи,
Сім’я – це багато вдома роботи,
Сім’я – це складно,
Сім’я – це важливо,
Сім’я – це коли все на світі можливо!

image_pdfimage_print