«ПОЗИТИВ» повертається! У Києво-Святошинському ЦСПР відновив свою роботу молодіжний клуб – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Діти та молодь,  Діяльність,  Сімейне коло

«ПОЗИТИВ» повертається! У Києво-Святошинському ЦСПР відновив свою роботу молодіжний клуб

Керівниця клубу “Позитив”, психологиня ЦСПР Оксана Слєпова

У Києво-Святошинському центрі соціально-психологічної реабілітації населення відновив свою роботу молодіжний клуб для дітей, підлітків та молоді «Позитив». Цей клуб заснований у 2004 році і має славну історію, власні реалізовані проєкти, сотні клубних зустрічей, купу яскравих заходів і багатьох-багатьох учасників, які ще й зараз дружать між собою.
Засновниця та незмінна керівниця клубу – психологиня Оксана Володимирівна Слєпова.
Дата перезавантаження клубу – 5 травня 2020 року. Цільова група перших групових занять – діти та підлітки з сімей ветеранів.

Клубні зустрічі в умовах карантину проходять дистанційно. За декілька тижнів зустрічі вже об’єднали близько 20 осіб. Молодіжні Zoom-конференції відбуваються по декілька разів на тиждень. У найближчих планах – заняття для школярів, спрямовані на вирішення конфліктних ситуацій, налагодження дружніх стосунків з однолітками, підготовка до дорослого життя, налагодження дитячо-батьківських стосунків, підвищення самооцінки, профорієнтація, формування здорового способу життя.

За декілька перших тижнівуже проведено опитування щодо тем, які підліткам хотілося б розглянути насамперед, який формат роботи підходить найбільше – тренінг, майстер-клас, воркшоп…
Юні позитивівці записали зворушливе поздоровлення до Дня матері:

Відбулося жваве обговорення до Міжнародного дня сім’ї, під час якого тінейджери дійшли висновку, що клуб «Позитив» дуже схожий на міцну родину, де можна отримати душевне тепло, підтримку і добру пораду. Відбувся мозковий штурм до Дня вишиванки, під час якого діти демонструють високу зацікавленість, виявляють активність, фонтанують ідеями, оперативно доєднуються до заходів. Тож чекаємо на запуск веселого та позитивного фоточеленджу у вишиванках.

Запрошуємо дітей ветеранів приєднуватися до групових занять у програмі Zoom. На вас чекають цікаві проєкти, тренінги, зустрічі, екскурсії, туристичні походи, майстер-класи і багато-багато всього цікавого, сучасного, молодіжного. А ще – нові знайомства, доброзичлива атмосфера, комфорт і безпека.

image_pdfimage_print