Захід до Дня українського добровольця для дітей Боярської ЗОШ №2 – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Ветеран у громаді,  Діти та молодь,  Діяльність

Захід до Дня українського добровольця для дітей Боярської ЗОШ №2

Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення у березні 2020 року проводить низку заходів до Дня українського добровольця. Головною особливістю цих заходів є активна участь у їх проведенні ветеранів.
1 березня 2020 року в Києво-Святошинському ЦСПР відбувся комплексний захід до Дня добровольця для школярів 4-го класу Боярської ЗОШ №2. Від ветеранської спільноти участь в організації та проведенні заходу взяв Сергій Пронякін.
Спочатку для дітей було проведено міні-тренінг «Місце безпеки. Саморегуляція». Тренерами виступили Оксана Коннорова, психолог ЦСПР та Сергій Пронякін, ветеран, сертифікований спеціаліст з психофізичної саморегуляції. Дітьми були засвоєні навички заземлення, протитривожного дихання, тамування сильних емоцій.
Потім фахівці з соціальної роботи Олеся Шніп та Оксана Скарженюк провели майстер-клас із виготовлення вітальних листівок до Дня українського добровольця. Сергій Пронякін робив листівки разом із школярами та відповідав на їх численні питання про службу. Школярі розсталися з Сергієм найкращими друзями й питали, коли їм знову випаде нагода поспілкуватися з ветераном.

image_pdfimage_print