Свято для дітей ветеранів до 1 вересня – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Діти та молодь,  Діяльність,  Проєкти,  Сімейне коло

Свято для дітей ветеранів до 1 вересня

27 серпня 2019 року у Києво-Святошинському центрі соціально-психологічної реабілітації населення за Проєктом «Громадський простір» у рамках проєкту «Підтримка реінтеграції ветеранів конфлікту на сході України та їхніх сімей», що впроваджує Міжнародна організація з міграції (МОМ) за фінансової підтримки Європейського Союзу, відбулося свято до Дня знань для дітей із родин ветеранів війни на сході України. Подарунки дітям ветеранів підготувала Боярська міська рада в рамках Міської комплексної програми соціальної підтримки учасників АТО та членів їхніх родин на 2019 рік. На святі були присутні голова боярської ініціативної групи, директор ЦСПР Ангеліна Лахтадир та головний спеціаліст Відділу Боярської міської ради з питань освіти, культури, молоді, спорту та соціального захисту Юлія Цимбалюк.
Свято для дітей ветеранів було веселим і велелюдним. Спеціалісти ЦСПР напередодні заходу обдзвонили кожну родину ветеранів, у якій діти відвідують боярські школи, і запросили на зустріч.
У програмі святкового заходу були майстер-класи з малювання та виготовлення закладок для книги (майстер прикладного мистецтва Ольга Васькевич), виготовлення іграшок методом валяння (спеціаліст ЦСПР Олеся Шніп)…

Веселі ігри для маленьких діток (аніматор-волонтер Анастасія Бащенко з «Лабораторії свята» та спеціаліст ЦСПР Оксана Жук.

Старші діти мали можливість пограти в настільні ігри: еластик, морський більярд, шахи (спеціаліст ЦСПР Ольга Гоголь).

А ті, хто не встиг зробити зачіску до 1 вересня, скористалися послугами чудових перукарів-волонтерів – В’ячеслава Разумова (мережа салонів краси у Києво-Святошинському районі «4 Сезони») та Інни Кулак (салон «Beauty»). 15 дітей ветеранів залюбки скористалися такою можливістю.

Ветерани та їх дружини тимчасом мали можливість побувати на майстер-класі разом із дитиною, відпочити у масажному кріслі, поспілкуватися з психологом, записатися на заняття, почитати за чашкою кави, ознайомитися з інформацією щодо послуг центру тощо. (Чергові психологи – Ганна Яценко та Тетяна Бондаренко, організатор – спеціаліст ЦСПР Оксана Скарженюк).
Усі діти пішли додому з подарунками від Боярської міської ради – прекрасними канцелярськими наборами до початку навчального року. (На роздачі були спеціалісти ЦСПР Надія Величко, Ольга Драч та Вікторія Чернякова).

 

image_pdfimage_print