ЦСПР – YMCA: Участь у міжнародній конференції в Білорусі – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Інша діяльність,  Діяльність

ЦСПР – YMCA: Участь у міжнародній конференції в Білорусі

Директор Києво-Святошинського ЦСПР Ангеліна Лахтадир спільно з представниками молодіжної міжнародної організації YMCA взяла участь у міжнародній конференції з лідерства, яка проходила у Білорусі. Активісти місцевих осередків YMCA з Житомира, Кропивницького, Здолбунова, Києва, Боярки, а також представники Всеукраїнської YMCA набирались досвіду для втілення нових ідей у рідних містах.
Крім України, були учасники з США, Швеції, Росії та Білорусі. Основні питання, які розглядались: робота з волонтерами, як працювати в командах, особливості написання проектів, стратегічне планування, лідерство, соціальне підприємництво, охорона природи, створення безпечного простору для спілкування різних цільових аудиторій з метою уникнення конфліктних ситуацій та налагодження миротворчих процесів.
Тож відпустка Ангеліни Миколаївни пройшла цікаво та з користю задля плідної співпраці з молоддю та успішного втілення в життя громадських ініціатив.

image_pdfimage_print