Співпраця Києво-Святошинського ЦСПР з Товариством Червоного Хреста – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Діяльність,  Партнери, співпраця

Співпраця Києво-Святошинського ЦСПР з Товариством Червоного Хреста

26 лютого 2019 року відбулася робоча зустріч спеціалістів Києво-Святошинського центру соціально-психологічної реабілітації населення (м.Боярка) з головою Білоцерківської міської організації Товариства Червоного Хреста України Кожедуб Галиною Іванівною. Галина Іванівна також є регіональним координатором проекту «Сприяння захисту, добробуту та соціальній згуртованості вразливих груп населення», який реалізується за підтримки товариства «Данський Червоний Хрест».
Галина Іванівна докладно розповіла про цей проект та презентувала діяльність Білоцерківської міської організації Товариства Червоного Хреста, розповіла про основні напрямки роботи, велику роль волонтерів товариства, успішні проекти. Говорили про основну цільову аудиторію проекту, а це – родини учасників АТО та внутрішньо переміщені особи.
Фахівці ЦСПР поставили низку питань і також розповіли про свою роботу. Деякі фахівці Центру зголосилися бути волонтерами Товариства Червоного Хреста.
У ході робочої зустрічі було досягнуто домовленості про спільну діяльність. Найближчим часом між Києво-Святошинським ЦСПР та Білоцерківською міською організацією Товариства Червоного Хреста України буде підписано Меморандум про співпрацю.

image_pdfimage_print