Робоча зустріч спеціалістів ЦСПР з учасниками АТО – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Ветеран у громаді,  Діяльність

Робоча зустріч спеціалістів ЦСПР з учасниками АТО

17 квітня 2018 року в Києво-Святошинському центрі соціально-психологічної реабілітації населення, що належить до сфери управління Державної служби у справах ветеранів війни та учасників АТО, відбулася робоча зустріч спеціалістів ЦСПР та ветеранів.
Юрист ЦСПР Ольга Гоголь поінформувала учасників АТО про одноразові грошові виплати до 5 травня та від Боярської міської ради, про порядок оформлення соціальної картки, про безкоштовне навчання, програму придбання житла «50 на 50», земельні питання тощо.
Фахівець із зв’язків з громадськістю та пресою Марія Кириленко обговорила з учасниками АТО перспективи діяльності клубу «Переможець» та участь ветеранів у загальноміській Великій толоці з прибирання міста.
Директор ЦСПР Ангеліна Лахтадир обговорила з учасниками АТО заходи, приурочені до пам’ятних дат, пов’язаних із Другою світовою війною, – проведення Акції до 9 травня “Доброго ранку, ветеране” (зустріч ветеранів Другої світової війни та ветеранів АТО); проведення уроків мужності, організація військово-патріотичної гри з шкільною молоддю тощо.
Були також обговорені такі питання, як проблеми безробітних учасників АТО, організація на базі ЦСПР ще однієї групи «Анонімних Алкоголіків», розробка програми заходів для дітей учасників АТО під час літніх канікул.
Приємно, що учасники АТО в свою чергу шукають способи, як бути корисними громаді. Зокрема, вони запропонували допомогу ЦСПР у проведенні деяких ремонтних робіт. Працівники ЦСПР із вдячністю прийняли цю пропозицію.

image_pdfimage_print