Зустріч з Володимиром Волошиним у ЦСПР – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Діяльність,  Підвищення кваліфікації,  Підтримка й турбота

Зустріч з Володимиром Волошиним у ЦСПР

12 квітня 2018 року у Києво-Святошинському центрі соціально-психологічної реабілітації населення відбулася зустріч із кризовим психологом, спеціалістом з Біо-Сугестивної терапії (БСТ) Володимиром Волошиним.
Пан Володимир надавав допомогу жінкам учасників АТО та постійним учасникам групи оздоровлення «Конверсія» (керівник – Оксана Коннорова). Це були вправи для роботи з хребтом, м’язами шиї, діафрагмою. Після цього був проведений сеанс Біо-Сугестії. Метод Біо-Сугестивної Терапії є простим і в той же час ефективним засобом для подолання психосоматичних порушень. Це сучасна методика, за якою успішно пройшли терапію близько 20.000 людей у США, Швейцарії, Австрії, Угорщині й Україні. Метод БСТ рекомендовано для використання Кризовим центром медико-психологічної допомоги Інституту психології ім.Костюка Академії наук України.
Учасники зустрічі подякували за високий професіоналізм та душевну доброзичливу атмосферу, у якій була проведена робота. У свою чергу Володимир Волошин відмітив цілющу позитивну атмосферу, що панує в ЦСПР: «Ви створили цілюще середовище для ваших клієнтів. З власного досвіду знаю, що задля досягнення такого результату потрібно докласти багато зусиль і часу. Співпраця з вами – це справжнє задоволення. У ЦСПР працюють справжні професіонали! Велика подяка вам за непросту роботу!»
Нагадуємо, що групу “Конверсія” щочетверга о 18.00 проводить психолог ЦСПР, фахівець із біосугестивної терапії Оксана Коннорова.

image_pdfimage_print