Співпраця Києво-Святошинського ЦСПР з місцевими патрулями Києво-Святошинського району – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Ветеран у громаді,  Діяльність,  Партнери, співпраця

Співпраця Києво-Святошинського ЦСПР з місцевими патрулями Києво-Святошинського району

На початку лютого 2018 року відбулася робоча зустріч представників Києво-Святошинського центру соціально-психологічної реабілітації населення з керівниками місцевих патрулів Києво-Святошинського району.
У багатьох населених пунктах Києво-Святошинського району успішно діють громадські формування, які допомагають підтримувати внутрішній порядок на своїх локаціях. Це серйозні професіонали, серед яких багато учасників АТО.
Директор ЦСПР Ангеліна Лахтадир та психолог Ольга Доманіна зустрілися з керівниками патрулів міст Боярка та Вишневе, сіл Віта Поштова, Тарасівка та Білогородка, повідомили про послуги центру, про які можна скористатися особисто та проінформувати демобілізованих на місцях. Представники патрулів отримали інформаційні пакети для ознайомлення та розповсюдження. Були обговорені напрямки співпраці.
Києво-Святошинський ЦСПР плідно співпрацює з Боярським міським патрулем з моменту його створення у 2015 р. За цей час налагоджено постійний зв’язок з цим формуванням, через членів БМП надається інформація, необхідна ветеранам, координуються спільні дії стосовно алкозалежних. Послуги з фізичної та психологічної реабілітації надаються також членам БМП. Тепер цей позитивний досвід співпраці з міським формуванням із охорони правопорядку спеціалісти ЦСПР буде розповсюджено на інші формування Києво-Святошинського району.

image_pdfimage_print