«Вшануймо героїв». Проєкт продовжується… – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Ветеран у громаді,  Діяльність,  Проєкти

«Вшануймо героїв». Проєкт продовжується…

Державні прапори замайоріли в Боярці ще над 4-ма могилами загиблих героїв.
Здається, зовсім недавно ми писали про те, що 3 вересня 2022 року на міському кладовищі відбувся урочистий мітинг, під час якого на могилах героїчно загиблих воїнів Боярської міської територіальної громади було встановлено державні прапори. Пройшло лише два місяці, а прапори піднято ще над 4-ма могилами наших захисників…

12 листопада 2022 року відбулося урочисте підняття державних прапорів над могилами загиблих. Після героїчного захисту Батьківщини знайшли свій вічний спокій на алеї героїв на Боярському міському кладовищі:

Величко Антон Олександрович
Кривша Євген Григорович 
Повар Семен Володимирович 
Хмель Роман Володимирович 

Також чекає на своє вшанування (флагшток на могилі вже встановлено)
Алєксеєнко Владислав Юрійович

В урочистому мітингу взяли участь ініціатори та виконавці проєкту, члени родин загиблих, представники громадськості, заступниця Боярського міського голови Теляна Кочкова. Встановлення прапорних щогл на цих могилах було здійснено ветераном та волонтером Андрієм Горчинським.

Проєкт «Вшануймо героїв» було реалізовано командою, до якої увійшли Максим Кравчук, Ангеліна Лахтадир, Ольга Доманіна, Андрій Горчинський, родина Волосевич (ВПО). Проєкт було реалізовано у рамках конкурсу проєктів «Активна громада» від БО Фонд Боярської громади за фінансової підтримки Глобального фонду для фондів громад, Global Fund for Community Foundations (GFCF).

image_pdfimage_print