Сінягуб Антон Сергійович – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Діяльність,  Загиблі воїни Боярської громади

Сінягуб Антон Сергійович

24 жовтня 2017 р. від вибуху ворожої міни загинув Сінягуб Антон Сергійович. Народився 16 вересня 1993 р. у с. Тарасівка Києво-Святошинського району Київської області.

Золотий вересень 2017 р. був у його житті останнім. За свої 24 роки він встиг багато: навчатись у Боярській ЗОШ I-III ст. № 5, закінчити політехнічний ліцей НТУУ «КПІ», одержати вищу економічну освіту в Кіровограді та закінчити 3 курси юридичного відділення університету «Крок» у Києві; вивчити досконало іноземні мови та зіграти не один переможний футбольний матч, закохати в себе не одну красуню. А ще він встиг полюбити Україну більше за своє життя, актуально усвідомити свої почуття, вчинки, думки у важкий для рідного народу момент, коли у життя Батьківщини, у його усміхнену і сповнену надій молодість, постукала війна.

У 2015 р. пішов добровольцем на війну. Спочатку воював у складі батальйону «Київська Русь», допомагав ремонтувати бойову техніку, виконував різні бойові завдання, виявляючи наполегливість, мужність, відповідальність. У вересні 2015 року підписав контракт зі Збройними силами України, воював у батальйоні «Айдар»: молодший сержант, командир відділення 1-го взводу 1-ї штурмової роти 24-го окремого штурмового батальйону, позивний –Дейл.

Загинув на Донеччині (Світлодарська дуга) 24 жовтня 2017 р. від вибуху ворожої міни – вранці близько 7 год.

Похований 26 жовтня у рідній Тарасівці під Києвом. У нього залишилась Мати, сотні друзів та прихильників, захоплених його оптимізмом, розумом, патріотизмом та героїзмом.

Має посмертні нагороди: присвоєно звання «Герой-захисник Вітчизни» Києво-Святошинського району (рішення Києво-Святошинської районної ради № 357-24-VІІ від 07.11.2017).

image_pdfimage_print