Відбувся майстер-клас із виготовлення мандал – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Діяльність,  Сімейне коло

Відбувся майстер-клас із виготовлення мандал

16 березня 2017 року в Києво-Святошинському центрі соціально-психологічної реабілітації населення відбувся майстер-клас із плетіння мандал у рамках програми «Час з родиною». Близько двох годин учасники заходу, дружини учасників АТО та керівники програми соціальний педагог Віра Ковальова та психолог Ольга Доманіна разом із майстринею із плетіння індіанських мандал Анною Ботвіною творили справжню красу. В творчій та натхненній атмосфері були виготовлені яскраві зразки мандал, які допомагають у віднаходженні внутрішнього ресурсу. Анна розказала про походження мандал, а також показала практичні прийоми зняття стресу, подарувала чимало позитивних емоцій. Усі присутні відмітили відчуття спокою та покращення настрою.
З відгуків:
«Сьогоднішній майстер-клас був дуже цікавий, ніколи не зустрічалася з таким видом хенд-мейду. Заняття пройшло дуже позитивно».
«Це була зустріч із чимось новим, невідомим і цікавим. Я не думала, що це так легко. Хочемо подякувати Анні Ботвіній за чудовий час та цікавий майстер-клас!»
(Оксана Скарженюк, Жанна Сікорська, дружини учасників АТО).

image_pdfimage_print