Практичні семінари для майбутніх психологів – ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення
Діяльність,  Партнери, співпраця

Практичні семінари для майбутніх психологів

1. Практичне заняття
Спеціалісти Києво-Святошинського центру завжди раді приймати у себе молоде покоління фахівців: студентів, практикантів, випускників соціально-педагогічних та психологічних кафедр вишів України. Робота з майбутніми спеціалістами спонукає до творчого опрацювання набутого досвіду, дає змогу свіжим поглядом поглянути на власну діяльність.
От і 28 жовтня 2016 року до Центру завітали дві групи студентів Київського Національний торгово-економічного університету та їх викладачі Іщенко Валерій Володимирович та Миронець Сергій Миколайович. Зустріч відбулася за сприяння Іщенко Антоніни Володимирівни, давнього партнера і друга Центру.
Для студентів була проведена ознайомча екскурсія Центром із загальним оглядом специфіки роботи різних спеціалістів. Потім студенти розійшлися по різних кабінетах, де психологи ЦСПР Надія Величко та Наталя Жанталай провели з ними практичні заняття. Студентам було запропоновано ознайомитись із методиками, які застосовуються психологами в роботі з учасниками бойових дій та членами їх родин. Це, зокрема, методики за Френком П’юселіком та Мак Гоннелом, релаксаційні техніки, техніки роботи з почуттям вини та неконфлкітного спілкування тощо. А методики роботи з почуттями та емоціями Basic PH всі учасники відпрацювали на собі і наочно відчули результати її застосування.
Останнім етапом роботи була загальна зустріч у конференц-залі, де директор ЦСПР Ангеліна Лахтадир розповіла майбутнім психологам про загальні засади роботи з демобілізованими та співпрацю з профільними закладами району. Після презентації на тему «Засоби формування запиту на послуги Центру серед демобілізованих учасників АТО та членів їх сімей» присутні мали можливість задати численні запитання фахівцям ЦСПР стосовно їх роботи.

На знак подяки та з надією на подальшу співпрацю гості подарували спеціалістам ЦСПР спеціальну літературу до бібліотеки психолога.2. Книги в подарунок

І традиційне гуртове фото на пам’ять…

3. Гуртове фото

image_pdfimage_print